Peren-hazelnotentaart
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
U vindt dit recept op pagina 83 in Home made .
- Gang:
- snack of tussendoortje / nagerecht
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroen
- doyenne du comice peer
- ei
- hazelnoten
- kaneelstokje
- suiker
- vanillesuiker
- water
- witte wijn
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Biologische Anjou peren gebruikt. De temperatuur moest wat hoger (op het eind) en de oventijd wat langer, maar dat hangt van de oven af, dus hou het in de gaten. Resultaat is prachtig geworden.