Rotolo met rivierkreeft, wilde spinazie & rozemarijn-beurre blanc
★
★
★
★
★
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
U vindt dit recept op pagina 224 in Home made .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroen
- crème fraîche
- ei
- garnalen
- knoflook
- laurier
- nootmuskaat
- olijfolie
- peper
- rivierkreeftstaartjes
- rozemarijn
- griesmeel
- sjalot
- wilde spinazie
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.