Asperges met eendenlever en truffel
★
★
★
★
★
Een recept van Sieberen Meerema en O.L. De Vos.
U vindt dit recept op pagina 144 in Harmonie Op Je Bord .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- tussengerecht
- Soort:
- gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Brasserie 54: ongedwongen eten in Venray

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Kalfsfricandeau met morieljes en eendenlever - noix de veau Brillat-Savarin

Rosa gebratenes Rehfilet mit Schwarzwurzeln und Walnuss-Granatapfel-Dip / Rosé gebraden reefilet met schorseneren en walnoot-granaatappeldip
