Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Tong, Bourgondisch
- Ingrediënten:
- beaujolais, beurre manié, boter, champignons, peterselie, sjalot en tong
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Beaujolais wordt beschouwd als wijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met beaujolais in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient beaujolais:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / nagerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / nagerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit Casa Moro: