Kokkels, ham en piquillos

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 87 in Vis en schaaldieren .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eierterrine

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Blackstrap Molasses Country Ham

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Rijst bij fondue bourguignonne 1

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Prei-maaltijdsoep

Een recept uit  - Oma's receptenboek