Zeebaars uit de oven

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 105 in Vis en schaaldieren .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Lekker aards resultaat. Zoals vis moet zijn.
Alleen klopt de 250 ml olijfolie niet volgens mij. wordt er 25 ml bedoeld, of 50 ml? 50 ml zou voldoende moeten zijn voor 2 flinke zeebaarsen.

- meer dan 7 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mousselinesaus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Holland razor blade cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Aardpeerbonbon

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Bosbessenportsaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag