Zeebaars uit de oven
Een recept van Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll.
U vindt dit recept op pagina 105 in Vis en schaaldieren .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Lekker aards resultaat. Zoals vis moet zijn.
Alleen klopt de 250 ml olijfolie niet volgens mij. wordt er 25 ml bedoeld, of 50 ml? 50 ml zou voldoende moeten zijn voor 2 flinke zeebaarsen.