Vleespastei met pastinaak
Een recept van Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin.
U vindt dit recept op pagina 140 in Raapsteeltje .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- appelcider
- bladerdeeg
- bloem
- boter
- ei
- gemalen kruidnagel
- kaneel
- nootmuskaat
- olijfolie
- pastinaken
- runderbouillon
- runderstoofvlees
- tijm
- ui
- wortel
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Zaterdag 6 februari 2021 weer gemaakt. Grote pan gebruikt, op het vuur, goede beslissing voor het resultaat. Weer lekker.
wow, deze was lekker. De hele zondag over gedaan (5 november 2017). lekker lang stoven en dan de oven in cocottes met bladerdeeg dekseltje. Half uurtje op 200 graden.