In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 102 in Heston Blumenthal thuis .

Gang:
voorgerecht
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Reerug uit de Hardt ingewreven met vijf soorten peper

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Reerug uit de Hardt ingewreven met vijf soorten peper

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Gegrilde halloumiburger met ui, paddenstoelen en verse tijm

Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Groninger mosterdsoep met blokjes kabeljauw en een weide-eitje

Serveersuggestie Groninger mosterdsoep met blokjes kabeljauw en een weide-eitje