Verse garnalen uit Smögen, bevroren rodebessensap

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 310 in Noma .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salmon Rus: Sous Vide Salmon with Salmon Oil Cream, Smoked Butter, Root Vegetable Jus Salmon Skin Souffle, Carrot and Dill Fricassee and Cryopoached Dill Meringue

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Dilleboter

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Harissa-aardappelen

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Brood met komkommer

Een recept uit Schonherr - Koude keuken