Runderrib en rozen, moursoesjes en rode biet
★
★
★
★
★
Een recept van Ditte Isager en René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 316 in Noma .
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- 00-bloem
- agar-agar
- appels
- bier
- bieten
- boteremulsie
- eekhoorntjesbroodolie
- fijn keukenzout
- gelatine
- kippengelei
- lievevrouwebedstro
- mout
- rodebietensap
- rozenbottelazijn
- rozenbottelessence
- rugosa-rozenblaadjes
- runderribstuk
- tijm
- uienbouillon
- vleesnat
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.