Mout

Mout wordt beschouwd als granen.

Zoek naar mout in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mout in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste mout recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mout:

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Runderrib en rozen, moursoesjes en rode biet

Ingrediënten:
00-bloem, agar-agar, appels, bier, bieten, boteremulsie, eekhoorntjesbroodolie, fijn keukenzout, gelatine, kippengelei, lievevrouwebedstro, mout, rodebietensap, rozenbottelazijn, rozenbottelessence, rugosa-rozenblaadjes, runderribstuk, tijm, uienbouillon en vleesnat

Soort:
vlees
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Tomaten Sinaasappel

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, fruit, groentebouillonpoeder, kruiden, mout, olie, roomkaas, sinaasappelsap, honing, verse geitenkaas, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Juniper Brine

Ingrediënten:
angelicawortel, bittere sinaasappelzest, citroenzest, gemalen kaneel, gember, mout, hop, jeneverbes, kaneelstokje en korianderzaad

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

India Pale Ale

Ingrediënten:
beslag, bier, gist, mout, suiker, witte suiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / voorgerecht uit Mas is meer:

Sorbet

Ingrediënten:
bierazijn, geuze mariage parfait, glycerine, ijspoeder, moutpoeder en palatinose

Keuken:
Belgisch
Soort:
ijs
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Engelse Brown Ale

Ingrediënten:
ale, beslag, bier, gist, graan, mout, suiker, witte suiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Simpel Bier

Ingrediënten:
bier, gist, kristalsuiker, mout, suiker, witte suiker, water en witte suiker

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Banencakes met rumkaramel

Ingrediënten:
bananen, bruine rum, fijne kristalsuiker, boter, gemalen amandelen, ei, lichtbruine basterdsuiker, melkpoeder, mout, ovomaltine, slagroom, kaneel, zout, vanille-extract, zelfrijzend bakmeel, zuiveringszout en zure room

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Honingbier

Ingrediënten:
beslag, bier, honing, gist, graan, honing, mout, suiker, witte suiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Frambozenbier

Ingrediënten:
aardbeien, ananas, beslag, bessen, bier, frambozen, gist, graan, kersen, mout, perziken, pruimen, suiker, witte suiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Energierepen

Ingrediënten:
havermoutvlokken en havermoutvlokken

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Amuse / diner uit Modernist Cuisine [4]:

Edible Earth

Ingrediënten:
cichoreipoeder, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, gedroogd roggebrood, amandelmeel, gerstmoutpoeder, gevriesdroogde shiitakepoeder, karamelkleurstof, n-zorbit m® en pompoenpitolie

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gevulde pompoen

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenblaadjes, citroenschil, gemalen mout, honing, knoflook, koolraap, laurierblad, munt, olijfolie, peterselie, pompoen, prei, savooiekool, selderijblad, sperziebonen, tijm en venkel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Brood: wit, bruin of volkoren?

Ingrediënten:
bloem, boterham, brood, bruin brood, bruinbrood, eiwitten, krentenbol, meel, mout, roggebrood, snee brood, stokbrood, suiker, vet, volkorenbrood, volkorenmeel, witbrood, witbrood, zaden en zuurdesembrood