Gestoomde molsla met geglaceerde haas
★
★
★
★
★
Een recept van René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 164 in Noma: a work in progress .
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / wild
Ingrediënten
- appelbalsamico
- bindslastelen
- bot
- boter
- citroentijm
- citruskruim
- druivenpitolie
- hazenbotten
- hazenpoten
- hazenzadel
- ijzerhardkruid
- jeneverbes
- jeneverbessenolie
- kippenglacé
- korianderzaad
- laurierblad
- lievevrouwebedstro
- melganzenvoet
- molsla
- nieuw-zeelandse spinazie
- paardenbloemstelen
- pruim
- sjalot
- walnoten
- water
- waterkersstelen
- witte wijn
- zevenbladblaadjes
- zout
- zwarte thee
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.