Gestoomde molsla met geglaceerde haas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 164 in Noma: a work in progress .

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vlees / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geglaceerde zwezerik en bittere groente

Serveersuggestie Geglaceerde zwezerik en bittere groente

Geschaafde onrijpe aardbeien met slawortels

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Eenvoudige groene sla zonder olie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Kreeft en slabladeren, rodebessenwijn en rozen

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma