Traaggebakken selderij en truffelsaus
★
★
★
★
★
Een recept van René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 196 in Noma: a work in progress .
- Keuken:
- Deens / Noord-west-Europees
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- boter
- ciderazijn
- citroentijm
- druivenpitolie
- geitenboter
- intvisseninkt
- kippenglacé
- miniselderijknol
- paddenstoelenbouillon
- raapzaadolie
- rozemarijn
- salieblaadjes
- truffel
- truffelolie
- water
- waterkersstelen
- zout
- zuringstelen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.