Slakjes in court-bouillon met krabescabeche, amarant en venkel
★
★
★
★
★
Een recept van Ferran Adrià.
U vindt dit recept op pagina 358 in Een dag bij elBulli .
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- amarant
- basilicum
- dragon
- knoflook
- krab
- laurier
- lecite
- munt
- olijfolie
- peterselie
- rozemarijn
- sherryazijn
- slakjes
- tijm
- tomaat
- ui
- venkelbloempjes
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.