Knapperige meer-in-de-pan van amarant

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 570 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Amerikaans
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

13 toevoegingen aan Knapperige meer-in-de-pan van amarant

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Chonta asada y kiwicha - Gegrilde palmharten met amarant

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Pompoensalade met macadamianoten, quinoa en amarant

delicious. magazine - 2014-02

Amarantpap met fruit & hazelnoten recept - Food and Friends

Een recept uit