Lamsrug met kruidenkorst en Foyotsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Teubner.
U vindt dit recept op pagina 157 in Groot handboek sauzen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
Ingrediënten
- boter
- cayennepeper
- dijonmosterd
- eidooier
- foyotsaus
- knoflook
- lamsbot
- lamsrug
- olie
- peper
- prei
- rode wijn
- rozemarijn
- selderij
- tijm
- tomaat
- ui
- verse gemengde kruiden
- vers witbroodkruim
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.