Gepaneerde selderijschijven met citroensabayon
★
★
★
★
★
Een recept van Teubner.
U vindt dit recept op pagina 310 in Groot handboek sauzen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- groente
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroensabayon
- citroensap
- citroentijm
- ei
- geklaarde boter
- knolselderij
- olie
- oost-indische kers blad
- witbroodkruim
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.