Vijgenpudding met karamel-kersen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 381 in Groot handboek sauzen .

Keuken:
Internationaal
Gang:
dessert

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Crumble met blauwe bosbessen

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Calabrische honingkoekjes - mostaccioli calabresi

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Karnemelkflensjes Gevuld Met Ricotta, Zure Kersen Met Jenever En Anijssuiker

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Edible Bar Soap with Honey Bubbles

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]