Rode kool
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert.
U vindt dit recept op pagina 56 in Groot handboek koken .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- aardappel
- appel
- ganzenvet
- jeneverbes
- kaneelstokje
- kruidnagel
- laurier
- piment
- rode kool
- rode wijn
- rode wijnazijn
- sinaasappelrasp
- sinaasappelsap
- suiker
- ui
- witte peperkorrels
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.