Coq au vin volgens Larousse Gastronomique (1938)
★
★
★
★
★
Een recept van B. Van Loo.
U vindt dit recept op pagina 547 in Als kok in Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- bloem
- boter
- champignons
- cognac
- croutons
- kip
- knoflook
- laurier
- nootmuskaat
- ontbijtspek
- peper
- peterselie
- plantaardige olie
- rode bourgogne
- rozemarijn
- suiker
- tijm
- zilveruitjes
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.