Zeeduivel met tomatensaus
★
★
★
★
★
Een recept van Renate Hagenouw en Valerie Ferguson.
U vindt dit recept op pagina 21 in Het Beste Uit Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- basilicum
- bloem
- kappertjes
- olijfolie
- pijnboompitolie
- tijm
- tomaat
- visbouillon
- witte wijn
- zeeduivel
- zout
- zwarte olijven
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.