Eendenleverterrine met druiven en arrope
★
★
★
★
★
Een recept van C. Clark en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 112 in Moro Londen .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vlees / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten
- arrope evt
- boter
- citroensap
- eendenlever
- extra vergine olijfolie
- ganzenlever
- gedroogde muskaatdruiven
- knoflook
- lamsoren
- medium oloroso
- peper
- sherryazijn
- sherry pedro ximenez
- zeezout
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.