Vissoep - soupe de poisson
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 108 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Turks / Provençaals
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- cayennepeper
- citroensap
- cognac
- droge witte wijn
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- pasta
- peper
- rode paprika
- saffraandraadjes
- sinaasappelschil
- spaghetti
- stokbrood
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- vermicelli
- verse tijm
- visgraat
- viskoppen
- water
- witbrood
- witvis
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.