Lamsvleessoep - harira
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 111 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / lamsvlees
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroensap
- ei
- gedroogde kikkererwten
- geelwortel
- gemalen kaneel
- gemberpoeder
- knoflook
- lamsvlees
- linzen
- olijfolie
- pruimtomaat
- pruimtomaat uit blik
- ui
- verse koriander
- verse peterselie
- versgemalen zwarte peper
- water
- witte rijst
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.