Couscous met lamsvlees en zeven groenten - couscous à sept legumes
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 166 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / lamsvlees / couscous
Ingrediënten
- boter
- courgette
- couscous
- gedroogde kikkererwten
- gember
- gemberpoeder
- harissa
- lamsbouillon
- lamsnek
- lamsschenkel
- lamsschouder
- meiknol
- olijfolie
- pompoen
- rozijnen
- saffraandraadjes
- tomaat
- ui
- versgemalen zwarte peper
- wortel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.