Speltsalade met gegrilde rode paprika en tomaat
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 265 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- picknick / lunch / buffet / bijgerecht
- Soort:
- salade / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Ingrediënten
- bosui
- groentebouillon
- koriander
- mosterd
- olijfolie
- paprika
- peper
- spelt
- vleestomaat
- wittewijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.