Karnemelkbrood met Boeren-Goudse Oplegkaas
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 375 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten
- baking soda
- boeren-goudse oplegkaas
- grof volkorenmeel
- karnemelk
- leidse boter
- wijnsteenpoeder
- witte bloem
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.