Everzwijnstoofschotel met wilde paddenstoelen, kastanjes en chorizo
★
★
★
★
★
Een recept van J. Gosney en Rick Stein.
U vindt dit recept op pagina 152 in Mediterrane Odyssee .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht
Ingrediënten
- bleekselderij
- bloem
- boter
- cantharellen
- chorizo
- extra vierge olijfolie
- figatellu
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- jeneverbes
- kastanje
- knoflook
- kruidnagel
- laurierblad
- ontbeende everwzijnbout
- peterselie
- rode vermout
- rode wijn
- rozemarijn
- runderbouillon
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- varkensschouderlappen
- wilde paddestoelen
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.