Orzotto al frutti di mare: parelgortrisotto met kreeft en mosselen
★
★
★
★
★
Een recept van J. Gosney en Rick Stein.
U vindt dit recept op pagina 169 in Mediterrane Odyssee .
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- risotto
Ingrediënten
- boter
- droge witte wijn
- extra vierge olijfolie
- gedroogde chilipeper
- knoflook
- kreeft
- mosselen
- parelgort
- peperoncino
- peterselie
- poon
- rode paprika
- saffraan
- tomatenpuree
- trostomaat
- ui
- venkel
- vis
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.