Tompouce van smeerleverworst, scharrelvarkensspek en chips van bloedworst met bospeenjam
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 123 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- orgaanvlees
Ingrediënten
- bloedworst
- bospeen
- boter
- bruine suiker
- citroenrasp
- ei
- filodeeg
- geleisuiker
- jenever
- kervel
- knoflook
- kruidnagel
- madeira
- mosterd
- nootmuskaat
- peper
- port
- sjalot
- sojasaus
- spek
- tijm
- varkensbuikspek
- varkenslever
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.