Gevogeltegalantine
★
★
★
★
★
Een recept van Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos.
U vindt dit recept op pagina 14 in A propos bistro .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- picknick / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vlees / gevogelte / paté/terrine
- Bereidingstijd:
- 210 minuten
Ingrediënten
- bardeerspek
- bouquet garni
- bressekip
- cognac
- ei
- gekookte ham
- kalfsvlees
- paprikapoeder
- pistachenoten
- prei
- rookspek
- room
- sjalot
- ui
- varkensnek
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.