Gebakken foie gras met pruimedanten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 32 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfsnier, gegrild

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Schaapsnierenkebab

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Poached Lobster Tail

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Onglet met zwarte knoflookboter en snijbiet

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12