Garbure

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 126 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte
Bereidingstijd:
180 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Met kleefrijst gevulde eend

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Eend, geroosterd, met knapperige aardappels en portjus

delicious. magazine - 2010-13

Eend met gember en ananas

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Eend, geroosterde, met knapperige aardappels en portjus

delicious. magazine - 2010-13