Duiven Lucien Cendret

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 246 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tartine de bouquets / Boterham met steurgarnalen

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Omelet met asperges, zuring en getoast brood

Een recept uit Isabel

Kaasbroodjes op Walliser wijze

Een recept uit  - Koken voor twee

Zoupa

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam