Bretonse kreeft op zijn Amerikaans

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 312 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sauce Royale

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Zwolse mosterdroom

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Waygu-steak

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Olijvenpasta - tapenade

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis