Gebakken langoustines met briochekruim

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 312 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Toast met Tellicherry-peper

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Croutons

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Brioche Toast

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Spaanse makreel met serranoham

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide