Pijlinktvis met piment d'Espelette

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 318 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eenvoudig gefrituurde inktvisringen

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Calamares fritos

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Gefrituurde calamari

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gefrituurde inktvisringen

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten