Vissersstoofpot
★
★
★
★
★
Een recept van Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos.
U vindt dit recept op pagina 322 in A propos bistro .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 165 minuten
Ingrediënten
- aardappel
- bleekselderij
- bouquet garni
- knoflook
- laurier
- mosterd
- octopus
- olijfolie
- saffraan
- ui
- venkel
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.