Mille-feuille van rode mul

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 346 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde paprika’s met chorizo en ei

Een recept uit Veronique Pouw

Gnocchi uit de oven met chorizo en cherrytomaatjes

Een recept uit Sabine Koning

Gegrilde venkel

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Gevulde paprika's met chorizo en ei - ohmydish.nl

Een recept uit Veronique Pouw