Mille-feuille van rode mul

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 346 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde paprika's met chorizo en ei - ohmydish.nl

Een recept uit Veronique Pouw

Gegrilde venkel

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Gevulde paprika’s met chorizo en ei

Een recept uit Veronique Pouw

Gnocchi uit de oven met chorizo en cherrytomaatjes

Een recept uit Sabine Koning