Vissoep, ik heb hem zelf gemaakt

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 368 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

gevulde bleekselderie

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Gevulde mango's

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Langoest in dragonsaus - aragosta in salsa di dragoncello

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Reebout met rode-bessensaus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten