Fonds d'artichauts à blanc - Gekookte artisjokbodems

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 578 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
basisrecept
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pizza met perzik en artisjokken

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Artisjokbodems als bijgerecht

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Artisjokkenpastei met doperwten

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Mini-artisjokken met kaas

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag