Savanyúleves szarvasborjúból - Hongaarse hertenvleessoep

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 220 in Culinaria Hongaarse specialiteiten .

Keuken:
Hongaars
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Skinny citroencheesecake (WW-proof!)

Een recept uit Sabine Koning

Lemon EggYolk Fluid Gel

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Bosvruchtengratin met zabaglione

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Boterhart

Serveersuggestie Boterhart