Bosvruchtengratin met zabaglione

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 348 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bosvruchtenijs - gelato ai frutti di bosco

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

gegratineerde bosvruchten met sabayon - gratin di frutti di bosco allo zabaione

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bosvruchtenijs

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Summer pudding

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer