Saure al forno (horsmakreel uit de oven)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 161 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sashimi van hamachi met wasabisorbet en yuzusaus

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Gemarineerde horsmakreel

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Lauwwarme bereiding van hamachi, komkommer en groene appel met een ponzujus en bonitoschaafsel

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Tartare di saure (horsmakreel tartaar)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen