Gegrilde puntpaprika's

Gegrilde puntpaprika's wordt beschouwd als puntpaprika's.

Alternatieve naam: geroosterde puntpaprika.

Zoek naar gegrilde puntpaprika's in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gegrilde puntpaprika’s in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gegrilde puntpaprika's recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gegrilde puntpaprika's:

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Kip-groente-aardappelschotel

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons, doperwten & wortels, gegrilde puntpaprika's, groene pepers, krieltjes, kipfilet, maïs, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, puntpaprika, rode ui, sambal, boter en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Kip-groente-aardappelschotel

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons, gegrilde puntpaprika's, groene pepers, krieltjes, kipfilet, mais, olijfolie, paprikapoeder, puntpaprika, rode ui, sambal, knoflook, boter en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Kip-groente-aardappelschotel

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons, gegrilde puntpaprika's, groene pepers, krieltjes, kipfilet, mais, olijfolie, paprikapoeder, puntpaprika, rode ui, sambal, knoflook, boter en zout

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Krokante zalm

Ingrediënten:
citroen, lente-ui, puntpaprika's, rode spaanse peper, venkelzaad en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tamalebrood of -taart

Ingrediënten:
bakpoeder, chihuahua, enchiladasaus, geroosterde paprika uit pot, geroosterde puntpaprika, groentebouillon, jonge goudse kaas, lente ui, masa harina, monterey jack kaas, nixtamal, olijfolie, peper, peterselie, poblano chilipeper, salsa en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Paella met mosselen en garnalen

Ingrediënten:
chorizo pamplona, mossel, gerookt paprikapoeder, kippenbouillonblokje, knoflook, paellarijst, puntpaprika's, romatomaten, rozemarijn, saffraan, tuinerwten, ui en zwarte tijgergarnalen

Soort:
paella / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Parelcouscous met gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, bolcourgettes, burrata, citroen, extra vergine olijfolie, parelcouscous, parmaham, peper, pijnboompitten, puntpaprika's, rode uien, rucola en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Slawraps met zwarte bonen

Ingrediënten:
chilivlokken, knoflook, koriander, kropsla, limoen, milde olijfolie, picadillo, puntpaprika's, rode ui, trostomaten, vegan rulstukjes en zwarte bonen uit blik

Keuken:
Nederlands
Soort:
peulvruchten / vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Salade bij hachis parmentier zomer

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, chilipeper, gegrilde puntpaprika's, kleine gemengde tomaten, knoflookolie, peper, rode ui, zoete aardappel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan