Gegratineerde maisgrutten met andijvie, knoflook en citroen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 551 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mexicaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode biet met haring

Een recept uit Frank van Berkum en Arjan Boogerds - Gezond slank met dr. Frank

Andijviesalade met peer, walnoten & roquefort

Een recept uit Willemijn

Mosterddressing, bij andijviesalade met bietjes en tuinkers

Een recept uit

Eenvoudige groene sla met sterker smakende slasoorten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër