Gegratineerde maisgrutten met rucola, witte bonen en knoflook
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 551 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Mexicaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- knoflook
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- peper
- polenta
- rucola
- sherryazijn
- suiker
- witte bonen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.