Romige roggegratin met prei en tomaat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 568 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Europees
Gang:
basisrecept / hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Graan koken, de gemakkelijkste manier

Serveersuggestie Graan koken, de gemakkelijkste manier

Gevulde omelet met gekookte granen, paddenstoelen en kaas

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Meer-in-de-pan

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Veganistische roggegratin met prei en tomaat

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër