Gevulde omelet met gekookte granen, paddenstoelen en kaas
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 172 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- diner
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
Ingrediënten
- boekweit
- boter
- brie
- bulgur
- ei
- farro
- gerst
- graankorrels
- melk
- olijfolie
- paddenstoelenbouillon
- quinoa
- room
- roomkaas
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.