Gevulde omelet met maïs, lente-ui, ui, chilipeper en queso fresco

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 172 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mexicaans
Gang:
diner
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Schorsenerensoep met mosterd-chiliboter

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Gevulde krab

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Gepofte popcorn

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Maïs met chiliboter en Argentijnse ribeye

delicious. magazine - 2013-10